NAJNOVIJI PROIZVODI

IZDVOJENI PROIZVODI

MUZIČKI INSTRUMENTI
OZVUČENJA / RAZGLASI
100V OZVUČENJA
STUDIJSKA OPREMA
DJ OPREMA
HI-FI OPREMA
KONFERNCIJSKI SISTEMI
LIGHTING

Najnovije električne gitare

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve  narudžbe fizičkih lica iznad 100 KM

NAJBOLJE CIJENE

Najpovoljnije cijene u BiH.

KORISNIČKA PODRŠKA

Brza i kvalitetna usluga, stručno i ljubazno osoblje.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

“AMEDEX” d.o.o. –Music Shop “Amadeus” jamči da će proizvod u garancijskom roku besprijekorno djelovati, ako budete postupali po priloženim uputstvima.

“AMEDEX” d.o.o. –Muzički Centar “Amadeus” se obavezuje da će se na Vaš zahtjev, u garancijskom roku,na vlastite troškove i u servisnim prostorijama pobrinuti da otkloni kvarove ili tehničke mane, koje su nastale tokom pravilne upotrebe proizvoda, predvidjenom u uputstvu o tehničkom rukovanju proizvoda.

Garancija počinje važiti sa danom kupovine proizvoda, što ćete dokazati sa potvrdjenim garancijskim listom (Ime i sjedište preduzeća, koje je prodalo proizvod, pečat, datum prodaje i potpis prodavača) i računom.

– Ako kupac nije rukovao po uputstvima za upotrebu proizvoda;
– Ako je proizvod upotrebljavala neovlaštena osoba;
– Ako se sa proizvodom rukovalo nestručno ili malomarno;
– Ako su u proizvod ugradjeni neoriginalni dijelovi;
– Ako proizvod nije dostavljen na mjesto preuzimanja;
– U garanciju ne spadaju kvarovi prouzrokovani tokom transporta po isporuci; kvarovi zbog nepravilnih montaža ili održavanja;
mehanički kvarovi koje prouzrokuje kupac; kvarovi, prouzrokovani zbog prenapetosti električne energije, više sile, isteka baterija itd.
– Iz garancije su izuzeti dijelovi koji su podvrgnuti stalnom habanju i mogu dotrajati takodje prije isteka garancijskog roka.
– Reklamacija svih vrsta gitara: Pored već nabrojanog ne priznajemo reklamacije na otkinute ili oštećene žice, mehanička oštećenja navijača za žice, vratova i mehanizama za štimanje i na izgubljene dijelove gitara.

Zastupamo za Bosnu i Hercegovinu

Proizvodi na akciji

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi