Pedale i procesori

 • PEDALA MXR M69 PRIME Distorsion

  0 out of 5

  MXR M69 Prime Distortion je visokokvalitetna pedala koja pruža izuzetno moćan i bogat distorzirani zvuk. Sa svojim jednostavnim i intuitivnim dizajnom, ovaj pedala omogućava gitaristima da brzo postignu željeni distorzirani ton. MXR M69 Prime Distortion nudi širok opseg distorzije, od blagog overdrajva do teškog i agresivnog zvuka, omogućavajući tako sviračima da prilagode ton prema svojim željama. S dodatnim kontrolama za podešavanje nivoa, tona i distorzije, ovaj pedala omogućava fino podešavanje kako bi se postigao željeni zvuk. Bez obzira da li svirate klasičan rok, teži metal ili bilo koji žanr između, MXR M69 Prime Distortion pruža pouzdanu i kvalitetnu distorziju koja će dodati snagu i karakter vašem zvuku.

  165.00 KM
 • PEDALA MXR M115 Distorsion III 245

  0 out of 5

  Odlična distorzijska pedala iz MXR by Dunlop sa super-izdržljivim kučištem, potenciometrima visoke kvalitete i tonom sa kojim se možete igrati; od laganog overdrajva do teške, high-gain distorzije.

  245.00 KM
 • PEDALA STAGG BLAXX BXDELAY

  0 out of 5

  Stagg mini delay pedala sa true bypassom. Napajanje preko 9V adaptera (adapter nije uključen u cijenu).

  89.00 KM
 • PEDALA FENDER SANTA ANA OVERDRIVE

  0 out of 5

  Pedala za overdrive iz nove serije Fenderovih pedala, veoma črvste i kvalitetne građe. Zvuk je fenomenalan i omogućuje Vam neograničenu moć da oblikujete svoj zvuk i ton.

  449.00 KM 349.00 KM
 • PEDALA FENDER DUEL PUGILIST DISTORTION

  0 out of 5

  Pedala za distorziju iz nove serije Fenderovih pedala, veoma črvste i kvalitetne građe. Zvuk je fenomenalan i omogućuje Vam neograničenu moć da oblikujete svoj zvuk i ton.

  449.00 KM 349.00 KM
 • PROCESOR ZA AK. GIT. ZOOM A1 FOUR

  0 out of 5

  Zoom-ov procesor za akustičnu gitaru, duvačke i gudačke instrumente sa posebno dizajniranim efektima i opcijama namijenjenim posebno za ove instrumente. Dolazi sa uređajem za fantom napajanje.

  315.00 KM 245.00 KM
 • PEDALA NUX NCH3 VOODOO VIBE

  0 out of 5

  Voodoo Vibe je inspirisan Dunlop® Uni-Vibe®-om zbog njegovog prekrasnog zvuka koji se lako povezuje s Hendrixovim savijenim izrazima lica u njegovim scenskim nastupima iz 60-ih.  Voodoo Vibe (NCH-3) je mini Uni-vibe pedala sa 2 različita moda, Vibe i Chorus. Možete mijenjati načine rada pritiskom i držanjem nožnog prekidača.

  139.00 KM
 • PEDALA IBANEZ TUBE SCREAMER TSMINI

  0 out of 5

  TS MINI je manja verzija legendarne  Tube Screamer pedale za overdrive. U mini verziji sa kompletnim analognim kolom, nudi iste mogućnosti za “podešavanje” zvuka vaše gitare i davanja joj više  sjaja. Tri kontrole kutije određuju količinu izobličenja/overdrivea, boju tona i izlaznu jačinu zvuka. Pedala radi u true bypass modu, tako da ne utiče na prolazni signal kada je isključena.

 • PEDALA NUX NRV3 DAMP REVERB

  0 out of 5

  Bilo da ste obožavatelj klasičnog spring reverba, ljubitelj studijskih zvukova ili kreator ambijentalne zvučne slike u potrazi za novim zvučnim teksturama, NUX NRV-3 DAMP Reverb nudi tri različite vrste efekata koji čine da sve zvuči muzikalno i lijepo. Plate reverb je inspiriran EMT 140, koji je koristio metalnu ploču obješenu na čelični okvir koji je mogao proizvesti odjeke slične onima koji se čuju u akustičnoj sobi; poznati studijski reverb na klasičnim snimkama.

  135.00 KM
 • PEDALA NUX NCH4 UKIYO-E CHORUS

  0 out of 5

  NUX NCH-4 UKIYO-E Chorus je mini chorus gitarska pedala s 3 različita modela chorusa, uključujući ST Chorus, SCH-1 i CE-1. Old-school Analog Chorus uvijek je bio topao, ali je trebao dinamičan osjećaj i bez neželjenih prizvuka. NUX-ova najsuvremenija DSP tehnologija daje savršenu kombinaciju oba svijeta: analognog i digitalnog. Kako bi postigli sve dobre karakteristike UKIYO-E Chorusa, kreatori su morali razviti algoritam koji kopira principe BBD čipova – ključnih komponenti Analog Chorus efekata. Aktivna niska frekvencija UKIYO-E daje tradicionalni analogni chorus ton koji pronicljivo uho očekuje od prave analogne chorus pedale. Sposobnost proizvodnje dinamičnog tona i eliminacije neželjene buke stavlja UKIYO-E u potpuno odvojenu kategoriju od jeftinih analognih pedala.

  135.00 KM
 • PEDALA NUX NTU3 FLOW TUNE PINK

  0 out of 5

  Super tačan mini štimer sa opcijom monitoringa u toku sviranja. Vrlo čvrsta i kvalitetna izrada.

  99.00 KM
 • PEDALA NUX NCH5 MINI SCF Super Chorus

  0 out of 5

  Mini pedala koja sadrži Chorus, Flanger i Pitch efekte. Tap tempo opcija. USB-C ulaz za updejtovanje softvera. Napajanje: 9V adapter (nije uključen u cijenu).

  137.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi