-25%

GITARA EL. AK. TAYLOR AD24ce, Sapele/Mahogany,SEB

5,115.00 KM 3,850.00 KM

Sa svojim svestranim Grand Auditorium oblikom tijela i izrezom, AD24ce dodaje potpuno novu dimenziju zvuka seriji American Dream. Stražnji i bočni dijelovi od čvrstog sapelea upareni s gornjim dijelom od mahagonija stvaraju topao, drveni karakter s istaknutim fokusom srednjeg tona, sa zvučnom pločom od tvrdog drva koja pruža prirodni učinak kompresije za ublažavanje agresivnog napada. S V-Class ojačanjem iznutra za povećanje glasnoće, duži sustain i veću harmoniju sve do vrata, AD24ce nudi vrhunski uravnotežen zvuk koji je idealan za solo sviranje, snimanje i nastupe uživo. Sastanci su zemljani i destilirani kako bi se fokus zadržao na zvuku, uključujući tretman u boji duhana i zasjenjenu završnu obradu rubova. AeroCase kofer uključen u cijenu. Proizvedeno u SAD-u.

  • Opis
  • Brand

Opis

Vrsta tijela: Taylor Grand Auditorium, Single Cutaway
Gornje drvo: mahagonij
Poleđina i strane: Sapele
Uzorak ukrućenja: ukrućenje V-klase
Završna obrada tijela: saten
Oblik vrata: standardni Taylor profil
Širina matice: 1-3/4″
Fingerboard: eukaliptus
Drvo za vrat: mahagonij
Duljina mjerila: 25,5″
Broj pragova: 20
Završetak vrata: saten
Pickup/pretpojačalo: Expression System 2 Professional Audio-Grade
EQ pretpojačala: glasnoća, aktivni bas i visoki tonovi
Mašinice: Taylor Nickel
Most: Eukaliptus
Sedlo i matica: Micarta “Wave” sedlo; TUSQ orah crna
Kutija: AeroCase
Zemlja porijekla: SAD

AD24ce | Taylor Guitars

AD24ce | Taylor Guitars

Sigurna online kupovina ✅

Kada kupite gitaru preko Amedex web-shopa, prije nego što gitaru pošaljemo, detaljno je pregledamo, testiramo njenu svirljivost, uvjerimo se da nema fabričkih grešaka ni fizičkih oštećenja i, nakon što otkačimo sve kvakice, gitaru šaljemo u fabričkoj ambalaži, gdje je ona 99% zaštićena od udaraca ili vremenskih utjecaja tijekom transporta. Nažalost, nakon što je gitara poslana, mi ne možemo uticati na to šta će se desiti u transportu, međutim, ukoliko primijetite bilo kakvu nepravilnost na gitari nakon što ste je preuzeli, pregledali, čak i odsvirali, slobodno nam se javite na jedan od mailova ili brojeva telefona, jer naše pošiljke su osigurane te vam šaljemo novu gitaru (na naše troškove) a vi oštećenu gitaru vraćate. Plaćanje naručene gitare možete izvršiti ili gotovinom prilikom preuzimanja gitare (plaćanje dostavljaču) ili uplatom na naš žiro račun. Dostava obično traje manje od 24h, osim vikendima. Nakon što ste naručili gitaru, možete nas kontaktirati za bilo kakva dodatna pitanja. Uz pošiljku dobijate i fiskalni račun kao i garanciju, ukoliko ova gitara podliježe garanciji (pismena garancija važi za električne, bass, elektroakustične gitare ili bilo koje druge gitare koje sadrže elektroničke komponente u sebi).

Sve u svemu, vaša online kupovina gitara u Amedexu je potpuno sigurna i nemate razlog da ovu ljepoticu iznad ne naručite već danas 🙂

📧info@amedex-amadeus.com ; sale@amedex-amadeus.com

☎️033-556-550 ; 063-294-671

Brand

TAYLOR

Taylor Guitars je ugledni proizvođač akustičnih gitara, osnovan 1974. godine od strane Boba Taylora i Kurta Listuga. Brend je poznat po inovativnom pristupu izradi, koristeći napredne tehnologije poput CNC strojeva i laserskog rezanja, uz ručnu izradu koja osigurava vrhunsku kvalitetu zvuka i izgleda. Njihove gitare su cijenjene među profesionalcima i amaterima diljem svijeta zbog izvanrednog uravnoteženja, projekcije zvuka i udobnosti sviranja. Taylor je također poznat po svojoj posvećenosti održivosti, koristeći drvo iz obnovljivih izvora i provodeći programe zaštite okoliša. Amedex D.O.O. je zastupnik za Taylor za područje Bosne i Hercegovine.

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi