GITARA EL. Fender Squier Bullet TELE LRL BSB

GITARA EL. Fender Squier Bullet TELE LRL BSB

375.00 KM

Squier by Fender Telecaster iz bullet serije u Brown Sunburst boji.

Kategorija:
  • Opis
  • Brand

Opis

Tijelo: Poplar
Vrat: Javor
Fretboard: Indijski Laurel
21 prag
Ljestvica: 648 mm
Magneti: 2x Squier Standard Single Coil
3-way  prekidač
Mašinice: Squier

Boja: Sunburst

Žice:09/42

Sigurna online kupovina ✅

Kada kupite gitaru preko Amedex web-shopa, prije nego što gitaru pošaljemo, detaljno je pregledamo, testiramo njenu svirljivost, uvjerimo se da nema fabričkih grešaka ni fizičkih oštećenja i, nakon što otkačimo sve kvakice, gitaru šaljemo u fabričkoj ambalaži, gdje je ona 99% zaštićena od udaraca ili vremenskih utjecaja tijekom transporta. Nažalost, nakon što je gitara poslana, mi ne možemo uticati na to šta će se desiti u transportu, međutim, ukoliko primijetite bilo kakvu nepravilnost na gitari nakon što ste je preuzeli, pregledali, čak i odsvirali, slobodno nam se javite na jedan od mailova ili brojeva telefona, jer naše pošiljke su osigurane te vam šaljemo novu gitaru (na naše troškove) a vi oštećenu gitaru vraćate. Plaćanje naručene gitare možete izvršiti ili gotovinom prilikom preuzimanja gitare (plaćanje dostavljaču) ili uplatom na naš žiro račun. Dostava obično traje manje od 24h, osim vikendima. Nakon što ste naručili gitaru, možete nas kontaktirati za bilo kakva dodatna pitanja. Uz pošiljku dobijate i fiskalni račun kao i garanciju, ukoliko ova gitara podliježe garanciji (pismena garancija važi za električne, bass, elektroakustične gitare ili bilo koje druge gitare koje sadrže elektroničke komponente u sebi).

Sve u svemu, vaša online kupovina gitara u Amedexu je potpuno sigurna i nemate razlog da ovu ljepoticu iznad ne naručite već danas 🙂

📧info@amedex-amadeus.com ; sale@amedex-amadeus.com

☎️033-556-550 ; 063-294-671

Brand

Squier

Squier je brend koji pripada Fender grupi, pružajući pristupačnije alternative klasičnim Fender modelima. Squier gitare su idealan izbor za početnike i one sa ograničenijim budžetom, nudeći kvalitetne instrumente sa karakterističnim Fender dizajnom. Ova serija gitara je popularna zbog dobrog odnosa između cijene i kvaliteta, čime omogućava širem krugu muzičara pristup klasičnom Fender iskustvu.

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi