GITARA EL. STAGG SELHB90 VYL HUM P90 YELLOW

GITARA EL. STAGG SELHB90 VYL HUM P90 YELLOW

369.00 KM

Les paul električna gitara.

Kategorija:
  • Opis
  • Brand

Opis

Standardna serija, električna gitara sa čvrstim tijelom od mahagonija, ravnim vrhom, lijeva ruka

– Telo: Puni mahagonij
– Vrat: mahagoni, satenski vijak
– Fingerboard: ružino drvo sa perloidnim bijelim tačkama, 22 praga
– Zaštita: 1 sloj crna
– Pikapi: 1 x P90 + 1 x humbucker
– Kontrole: 1x jačina + 1x ton
– Kontrolna dugmad: crne kapice
– Prekidač za izbor podizača: 3-smjerni “prekidač”
– Most: Tune-o-matic sa stop repom
– Glave mašina: livene pod pritiskom sa dugmadima
– Završetak: Otvorene pore
– Boja: žuta

Sigurna online kupovina ✅

Kada kupite gitaru preko Amedex web-shopa, prije nego što gitaru pošaljemo, detaljno je pregledamo, testiramo njenu svirljivost, uvjerimo se da nema fabričkih grešaka ni fizičkih oštećenja i, nakon što otkačimo sve kvakice, gitaru šaljemo u fabričkoj ambalaži, gdje je ona 99% zaštićena od udaraca ili vremenskih utjecaja tijekom transporta. Nažalost, nakon što je gitara poslana, mi ne možemo uticati na to šta će se desiti u transportu, međutim, ukoliko primijetite bilo kakvu nepravilnost na gitari nakon što ste je preuzeli, pregledali, čak i odsvirali, slobodno nam se javite na jedan od mailova ili brojeva telefona, jer naše pošiljke su osigurane te vam šaljemo novu gitaru (na naše troškove) a vi oštećenu gitaru vraćate. Plaćanje naručene gitare možete izvršiti ili gotovinom prilikom preuzimanja gitare (plaćanje dostavljaču) ili uplatom na naš žiro račun. Dostava obično traje manje od 24h, osim vikendima. Nakon što ste naručili gitaru, možete nas kontaktirati za bilo kakva dodatna pitanja. Uz pošiljku dobijate i fiskalni račun kao i garanciju, ukoliko ova gitara podliježe garanciji (pismena garancija važi za električne, bass, elektroakustične gitare ili bilo koje druge gitare koje sadrže elektroničke komponente u sebi).

Sve u svemu, vaša online kupovina gitara u Amedexu je potpuno sigurna i nemate razlog da ovu ljepoticu iznad ne naručite već danas 🙂

📧info@amedex-amadeus.com ; sale@amedex-amadeus.com

☎️033-556-550 ; 063-294-671

Brand

STAGG

Stagg je belgijanski brend koji je postao prvak u proizvodnji i distribuciji muzičkih instrumenata; od profesionalnih do školskih, stalaka, rasvjete, mikrofona, zvučnika, kablova, žica, po znatno nižim cijenama, zadržavajući standard kvalitete.

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi