KABAL INSTR. Ernie Ball 6079, 6,3-6,3U, 3m, Neon Orange

KABAL INSTR. Ernie Ball 6079, 6,3-6,3U, 3m, Neon Orange

39.00 KM

Premium instr. pleteni kabal dužine 3m otporan na koroziju i zaštićen od savijanja i lomljenja. Vijek trajanja: min. 1 godina.

  • Opis
  • Brand

Opis

ERNIE BALL 6079 – tekstilni pleteni instrumentalni kabel s ravnim i kutnim utikačem, duljine 3.05 m, crne i zelene boje.

Ernie Ball instrumentalni kabal izrađen je isključivo od visokokvalitetnih materijala koji su prošli strogu selekciju i dokazali se. Kad kupite Ernie Ball kabal, možete biti sigurni da će Vam poslužiti više od godinu dana! Kako bi se izbjegla korozija, kablovi su izrađeni od 99,99% bakra bez kisika.

Zahvaljujući svom modernom, dvostruko izoliranom spiralnom dizajnu, Ernie Ball kabal se ne zapetljava i također je zaštićen od savijanja i lomova. Dvožilni kabal održava audio frekvencije tijekom prijenosa signala, tako da ćete dobiti najčišći transparentni zvuk s minimalnim šumom na izlazu.

Pleteni kabal nije samo atraktivan. Dodatna gumena izolacija ispod tkanine izuzetno je pouzdana, zadržavajući fleksibilnost i jednostavnost skladištenja i upotrebe. ERNIE BALL nudi široku paletu pletenih kabala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije muzičare.

Brand

ERNIE BALL

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Otkaži