PEDALA FENDER DUEL PUGILIST DISTORTION

Pedala za distorziju iz nove serije Fenderovih pedala, veoma črvste i kvalitetne građe. Zvuk je fenomenalan i omogućuje Vam neograničenu moć da oblikujete svoj zvuk i ton.

Kategorija:
  • Opis
  • Brand

Opis

Efekt gitare Duel Pugilist Distortion je nastavak popularne Fender Pugilist mid-gain distortion pedale. Osnovna verzija je obogaćena novim opcijama u vidu odvojene kontrole oba distorziona kola preko Dist A i Dist B nožnih prekidača i tri načina rada pedale. U serijskom načinu, kola su ožičena u seriji, kao dvije različite pedale u lancu efekata, Bypass način vam omogućava da pomiješate signal oba kola izobličenja ili izobličenja sa čistim signalom, a u Mute modu možete koristiti jedan krug efekta distorzije kao baza/glavni, a zatim sloj u dodatnoj distorziji kao neophodan zvučni začin za puniji zvuk.

Sva elektronika je smještena u laganom, ali izdržljivom kućištu od anodiziranog aluminija. LED pozadinsko osvjetljenje na dugmadima daje vam savršenu vidljivost i laku orijentaciju čak i u tamnijim okruženjima pozornice. Za napajanje pedale koristi se 9V adapter.

Brand

FENDER

Fender je američki brend gitara, osnovan 1946. godine, čija se ikonična gitarska serija Stratocaster i Telecaster smatraju među najuticajnijim u historiji. Fender je sinonim za visokokvalitetne električne i bas gitare, poznate po svojem prepoznatljivom tonu, dizajnu i pouzdanosti. Brend takođe proizvodi i pojačala, pedale i druge muzičke instrumente.

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi