-10%

RAZGLAS SAMSON AURO X15D+ MIKSETA RCF – AKTIVNI

1,990.00 KM 1,789.00 KM

Razglas / ozvučenje u setu idealan za manje svirke ili manifestacije bilo kakve vrste u kojem se nalaze dva aktivna zvučnika visoke kvalitete Američkog proizvođača Samson sa po 1000W i 15″ zvučnikom, RCF miksetom sa 6 kanala i 16 efekata, kao i ekvilajzerom te dva stalka za zvučnike sa futrolom i dva kabla od po 10m.

  • Opis
  • Brand

Opis

 

Samson Auro X15D je dvosmjerni aktivni zvučnik pogodan za  kamerne koncerte, diskoteke, karaoke zabave ili razne konferencije i predavanja. Možete ga koristiti i u vanjskim okruženjima, polipropilenska površina je otporna na kišu ili ogrebotine uzrokovane nepažljivim rukovanjem tokom transporta.

Unutar kutije zvučnika nalazi se 15-inčni woofer sa proširenim frekventnim opsegom i do 1000 vati snage, zajedno sa kompresijskim drajverom smještenim u horni od jednog inča sa uglom snopa od 60° x 90° i pojačalom klase D. Zvučnik je Bi-amping i osigurava visokokvalitetan izlazni signal bez ikakvih izobličenja. Osim toga, poboljšani DSP sistem je modificiran ekvilajzerom kako bi se eliminisale refleksije iz uglova prostorije, srednjih sredina, recesivnih basova ili ometajućih visokih frekvencija. Specijalni temperaturni senzori kontinuirano štite napajanje i pojačalo zvučnika od pregrijavanja.

Stražnja strana nudi dva kombinovana XLR/Jack ulaza sa sopstvenom kontrolom jačine zvuka i jedan XLR izlaz sa Mix/Thru prekidačem za dodatno povezivanje zvučnika. Naći ćete i glavnu kontrolu jačine zvuka, mikrofonski/linijski prekidač za prvi  kanal ili trostepene HPF i EQ prekidače da biste dobili najbolji izlazni signal. Sa strane se nalaze ergonomske ručke za udobno nošenje. Auro X15D se može postaviti na postolje ili možete koristiti zakošeni oblik za monitor za slušanje pod uglovima od trideset i šezdeset stepeni.

Tip: 2-way
Izlazna snaga: 1000 W
RMS izlaz: 500 W
Max. SPL: 125 dB
LF drajver: 15″
HF drajver: 1″
Frekvencijski opseg: 55 Hz – 20 kHz
Ulazni portovi: 2x XLR/TRS kombo
Izlazni portovi: XLR
Nest 36 mm: Da
Širina: 450 mm
Visina: 698 mm
Dubina: 342 mm
Težina: 19 kg

Brand

SAMSON

RCF

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Otkaži

Trebaš pomoć? Nazovi