Kupi svoju prvu gitaru! Savršene gitare za početnike.

Kupi svoju prvu gitaru! Savršene gitare za početnike.

Želite da uđete u predivni svijet muzike i odlučili ste se da je upravo gitara taj instrument koji će vam pomoći u tome. Prvi korak – treba Vam gitara! Međutim, niste sigurni koja je najbolja opcija za Vas. To je sasvim ok, spremili smo listu najboljih gitara za početnike koje imaju oznaku “Best value for money”.

Klasične gitare

Ukoliko Vi ili Vaš neko treba da krene u osnovnu muzičku školu, trebat će mu klasična gitara. U nastavku pogledajte dva bestselera u kategoriji klasičnih gitara:

Stagg C440M

Stagg C440M 4/4 Size Classical Guitar Pack (Black)   Stagg C440M Full Size Classical Guitar Pack - Natural | Musiekwêreld

(klikom na sliku otvarate prozor proizvoda)

Stagg C440M Pack je najprodavaniji model klasičnih gitara jer u njemu se nalazi sve što Vam je potrebno da započnete sa sviranjem. Pored gitare, u setu se nalaze i vrlo kvalitetna futrola kao i štimer. Gitara je veoma udobna i ima ugodan, topao zvuk. Dolazi u dvije boje (crna i natural).

Flight C100

Купить FLIGHT C-120 NA 1/2 в музыкальном магазине КлассикаReview of the Flight C - 100 guitar. Features and Specs

(klikom na sliku otvarate prozor proizvoda)

Flight C100 je još jedan predivan entry-level model gitara i sigurno da vrijedi svaku marku! Razlika između ovog i modela Stagg C440M je u izgledu, budući da ovaj model ima nešto sjajniji finiš drveta.

 

Akustične gitare

Ukoliko ste se odlučili da ipak niste klasičar i da biste radije svirali populranije vrste muzike, akustična gitara je idealno rješenje za Vas. Akustične gitare imaju i nešto uži vrat od klasičnih pa su svakako bolje za “rekreativno” sviranje i vježbanje.

Flight D175

FLIGHT D175-BK

(klikom na sliku otvarate prozor proizvoda)

Kada nas pitate za pristupačnu dreadnought (veličina/oblik tijela) gitaru, odmah pomislimo na Flight D175 model. Ova gitara savršeno izgleda, posebno sa novim Flight headstockom a kada čujete njen zvuk i osjetite dodir fretboarda, nećete vjerovati da košta svega 215 KM! Dolazi u 3 prelijepe varijante; crna, natural i sunburst.

Ibanez V50NJP Set

Ibanez V50NJP-NT akustični gitarski Set - Melodija.hrBuy Ibanez Guitar Bundles V50NJP VS - Online at Best Price in Dubai, UAE - Melody House

(klikom na sliku otvarate prozor proizvoda)

Ukoliko želite da dobijete najviše za Vaš novac, Ibanez V50 akustični set je onda pravi izbor za Vas! Ne samo da dobijate odličnu dreadnought gitaru u dva prelijepa finiša (natural i violin sunburst), nego i brendiranu futrolu, kaiš, štimer, 5 trzalica kao i torbicu sa rezervnim priborom. Ovo je ujedno i najprodavaniji akustični set.

Flight F230C

FLIGHT F-230C BK купить в Музторге по выгодной ценеГитара Flight F-230C NA купить в Минске, Могилеве, Беларуси

(klikom na sliku otvarate prozor proizvoda)

Ako Vam se ipak sviđaju manje gitare, novi Flight F230C je savršen, što zbog svog manjeg tijela (oblik small jumbo), tako i zbog cutawaya. Osim što zaista prelijepo izgleda, ova gitara ima i nevjerovatan dodir i ugodan, topao zvuk.

 

Share this post

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi