Najbolje klavijature za početnike

Najbolje klavijature za početnike

Ok, Vi ili Vaše dijete se odlučilo da želi naučiti svirati klavir. Unajmili ste profesora ili se upisali u muzičku školu, vježbate kako sjediti bez grbe pa čak i gledate piano covere na YouTubeu ali fali ono najbitnije – nemate na čemu svirati. Znate vrlo dobro i sami da je klavir ili digitalni pianino idealan ali niste baš sigurni da li želite davati toliki novac na nešto za šta niste sigurni da će potrajati, ne znate da li će Vam se sviranje svidjeti ili je to samo još jedna od Vaših faza.

Logičan korak je – kupiti klavijaturu, probati pa ćemo vidjeti 🙂

Za Vas smo priredili nekoliko apsolutnih bestselera i klavijatura za koje smo sigurni da će naći mjesto u Vašem domu.

1.Max KB3

Max KB3 je odlična klavijatura za početnike i učenike jer pored dinamičkih tipki (različita jalina zvuka zavisno od snage Vašeg pritiska tipke) ima i vrlo, vrlo dobru opciju za učenje (3 level training mode). Također, tu je mnoštvo demo pjesama, ritmova, boja, perkusija i dr.

Cijena: 329,00 KM

Detaljnije na ovom linku.

2. Yamaha PSR E737

Legendarna Yamaha PSR E737 je klavijatura sa nevjerovatnim brojem boja, ritmova i demo pjesama. Pišući ovo čak se i pitamo da li je ovo stvarno početnička klavijatura… Posjeduje dinamičke tipke, tri lesson opciju za učenje, dijeljenje tipkovnice i dr.

Cijena: 539,00 KM

Detaljnije na ovom linku

3. Casio CTS300

Casio CTS200 je još jedan odličan izbor za Vas. Pored boja koje zaista zvuče nevjerovatno, ova klavijatura možda ima i najbolji dizajn od svih! Pored signaturne ručke za nošenje, vrlo dobro pristaje u svakom ćošku Vašeg doma, pa se ne morate brinuti da će stalak i klavijatura možda izgledati ružno. Klavijatura je vrlo lagana ali opet i vrlo kvalitetno građena pa ćete imati osjećaj da je puno, puno skuplja nego što zaista i jeste. Napomena: nema dinamičku tipku.

Cijena: od 329,00 KM

Detaljnije na ovom linku.

4. Max KB4

Što se nas tiče, Max pravi najbolje budžet klavijature! Ova je još jedna od njih i ujedno je najjeftinija klavijatura u našoj ponudi. Ali ne nužno i najlošija. Iznenadili biste se zvukom koji ova klavijatura iznosi. Kao i prethodne, ima preko 250 ritmova, preko 500 boja,  50 demo pjesama i ugrađen snimač. Nema dinamičku tipku doduše ali budemo iskreni, za cijenu od 195,00 KM, da li Vas je zaista briga?

Detaljnije na ovom linku.

5. NUX WK310

Ok, ok, znamo da ovo nije klavijatura i da ste htjeli da čitate “Najbolji klaviri za početnike” čitali biste. Ali saslušajte nas. Želite li pravi, pravcati digitalni klavir, koji izgleda vrlo moderno i elegantno, sa mnoštvom boja, opcija i odličnom klavirskom tipkom kakve se ne bi stidjeli ni profesionalci? Želite li klavir koji se koristi u muzičkim školama širom BIH i Evrope kao klavir na kojem vježbaju početnici? Onda je NUX WK310 savršen izbor za Vas, jer po cijeni od samo 1,397 KM dobijate i klavir i stolicu u boji klavira!

Detaljnije na ovom linku

Sve klavijature pogledajte na linku ispod:

https://www.amedex-amadeus.com/kategorija-proizvoda/muzicki-instrumenti/instrumenti-sa-tipkama/klavijature/

 

 

Share this post

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi