Novi Kawai KDP120 digitalni pianino / klavir.

Novi Kawai KDP120 digitalni pianino / klavir.

Kawai KDP120|Digital Pianos|Products|Kawai Musical Instruments Manufacturing Co., Ltd.

 

Dugo očekivani digitalni pianino / klavir Kawai KDP120 je konačno tu! Nesumnjivo bolji od svih prethodnih KDP modela, kao i drugih klavira ostalih proizvođača u ovom cjenovnom razredu, glavni fokus ovog modela je rekreirati autentični dodir i zvuk koncertnog klavira (grand piano).

Kawai KDP120|Digital Pianos|Products|Kawai Musical Instruments Manufacturing Co., Ltd.

Kawai KDP120 je model namijenjen za sve; od učenika do profesionalaca, iako cjenovno malo odskače od budžeta početnika. Svakako, Kawai KDP120 je sigurna investicija za budućnost jer, sudeći po kvaliteti ovog modela, sasvim sigurno će trajati dugi niz godina.

 

Od najbitnijih karakteristika navodimo notnu polifoniju od 192 note, Grand Feel Pedal™ sistem, ugrađeni snimač od 10.000 nota, Bluetooth i smartphone aplikacije, preko 15 različitih boja zvuka, ugrađene efekte, funkcije učenja, podijelu tipkovnice na dva jednaka dijela, super-glasne zvučnike od 20W, opciju tihog sviranja i mnoge druge…

Kawai KDP-120 In Rosewood - Free Immediate Delivery From Stock

 

Još jedna vrlo bitna odluka ovog klavira je Sonic Enhancement™ sistem, koji znači autentični zvuk Kawai-evog koncertnog klavira SK-EX, realističan dodir tipke, kao i nekoliko reverb efekata, Brilliance efekat i, također vrlo bitna opcija za sve roditelje, Low Volume Balance efekat, koji će se pobrinuti da klavir savršeno zvuči čak i kada se jačina zvuka smanji na minimum. Bez ove opcije, klavir ne zvuči jednako pojačan i smanjen, jer se gube najbitnija dinamička svojstva zvuka.

Rijetko koji klavir sadrži ovoliko opcija za učenje kao Kawai KDP120, koji posjeduje 260 lekcija, etide i sonate, kao i 15 full demo pjesama i 40 Concert Magic kompozicija, kojima ćete „zavarati“ vaše prijatelje da ste virtuoz na klaviru.

Kawai KDP120 je kompaktibilan sa revolucionarnim Kawai smartphone aplikacijama Virtual Technician, PianoRemote i PiaBookPlayer koje Vam omogućavaju da podešavate kontrole iz daljine, dodatne digitalne opcije zvuka kao i odličnu bazu nota za sviranje i učenje.

Kawai announces new KDP120 digital piano | News | Kawai Musical Instruments Manufacturing Co., Ltd.

Klavir posjeduje dva izlaza za slušalice i dva veoma glasna zvučnika od po 20W.

Što se tiče zvuka i dodira tipki, mnogi će reći da je ovo najbolji model u ovom cjenovnom razredu. Kawai Responsive Hammer Compact II tipkovnica je najbolja do sada i savršeno simulira tipkovnicu najskupljih Kawai klavira na svijetu, Kawai Shigeru modela.

Pored svih nabrojanih karakteristika, ona koja se najviše ističe i koja najviše znači je stvarno nevjerovatan zvuk Kawai Grand Piano boje, koja zvuči identično kao i SK EX model, koji košta i nekoliko stotina hiljada maraka. Jedina mana ovog modela je što, osim 2 izlaza za slušalice, nema dodatnih audio izlaza.

Dostupan u 3 boje:

Rosewood, Premium Crna i Premium Bijela.

Share this post

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi