Hi Fi Oprema

 • GRAMOFON FENTON Tulsa Audio Centre, DAB, BT 102.194

  0 out of 5

  Tulsa je savršena kombinacija vintage stila i moderne tehnologije. Ovaj sveobuhvatni audio sistem dizajniran je kako bi vam pružio najbolje od oba svijeta, sa svojim elegantnim retro izgledom i naprednim značajkama. Slušajte svoje omiljene pjesme uz DAB+ radio koji emitira visokokvalitetne signalne postaje u vašem kućanstvu. Slušajte svoje omiljene radijske postaje uz konvencionalni FM prijenosni radio kada ste izvan područja digitalnog emitiranja. Uz BT 5.0 bežičnu tehnologiju, reproducirajte glazbu izravno s vašeg pametnog telefona, tableta ili računala.

  Tulsa također ima visokokvalitetni sustav remenskog pogona, koji osigurava glatku i preciznu reprodukciju vaših vinilnih ploča. Također ima poluautomatski mehanizam koji vam omogućuje jednostavno puštanje i zaustavljanje zapisa bez potrebe za ručnom intervencijom. Sa svojim ugrađenim fono pretpojačalom, Tulsa se može spojiti izravno na vaš kućni stereo sustav ili zvučnike, omogućujući vam da s lakoćom uživate u svojim vinilnim pločama. Gramofon također ima mehanizam protiv klizanja, koji osigurava optimalno praćenje i reprodukciju vaših ploča.

  279.00 KM
 • GRAMOFON FENTON RP102B BT Black/Wood 102.162

  0 out of 5

  Mobilizirajte svoju glazbu s gramofonom RP102. Ovaj višenamjenski gramofon idealan je za slušanje vaše kolekcije omiljenih ploča ili za njihovo pretvaranje u MP3 glazbu. Samo povežite gramofon s računalom pomoću isporučenog USB kabla. Možete sami pretvoriti vinil u digitalne datoteke na računalu putem USB softvera za snimanje i uređivanje kao što je Audacity (uključen). Ugrađeni BT prijemnik omogućuje bežični prijenos digitalne glazbe s pametnog telefona, tableta, osobnog računala ili drugih BT kompatibilnih uređaja na dvostruke ugrađene stereo zvučnike.

  155.00 KM
 • GRAMOFON Fenton RP161 HQ BT WALNUT WOOD 102.130

  0 out of 5

  Uživajte u autentičnom zvuku vinila i reproducirajte sve najbolje ploče koristeći ovaj Fenton RP161 gramofon opremljen s dva stereo zvučnika punog raspona. Uz ugrađeni BT prijemnik, digitalna muzika također se može bežično prenositi sa pametnog telefona, tablet računala ili drugog BT kompatibilnog uređaja i može se slušati na stereo zvučnicima. Ovaj visokokvalitetni gramofon ima čvrsto ručno izrađeno drveno kućište i opremljen je uklonjivim prozirnim poklopcem za prašinu. RP161 je kompaktne veličine pa ga lako možete ponijeti bilo gdje.

  199.00 KM
 • GRAMOFON FENTON RP165B BT Black/Gr 102.151

  0 out of 5

  Fenton RP165 gramofon sa ugrađenim pojačalom elegantno je jednostavnog dizajna. Slušajte svoje vinilne ploče sa optimalnim zvukom podešavanjem jačine zvuka na dva uključena zvučnika. Ovi dvostruki stereo zvučnici od 50 vati puštaju muziku sa gramofona sa 3 brzine (33 1/3, 45, 78 RPM) ili ugrađene BT tehnologije za bežični stream muzike sa bilo kog uređaja koji podržava BT.

  279.00 KM
 • POJAČALO HI FI AUDIZIO AD420B 4-CH BK 110.104

  0 out of 5

  Audizio AD serija je serija svestranih HiFi pojačala sa velikom funkcionalnošću i odličnim zvukom. Čak i pri većim nivoima jačine, ova pojačala pružaju visok zvučni pritisak. Elegantan dizajn pojačala i široke mogućnosti povezivanja čine ga savršenim za kućnu upotrebu. Prednji AUX ulaz omogućava povezivanje sa prenosivim audio uređajima kao što su pametni telefon, MP3 i CD plejeri. Na poleđini ćete naći tri RCA linijska ulaza za eksterne muzičke izvore poput Mp3/CD plejera i drugih uređaja. AD pojačala su također opremljena naprednom bežičnom BT tehnologijom i rade sa svim najnovijim uređajima uključujući pametne telefone, tablete i laptope. Uživajte u izuzetnom kvalitetu zvuka koji kombinuje veliku snagu sa jasnim, muzičkim detaljima.

  349.00 KM
 • SLUŠALICE STUD. Audizio ANC110 BT, 100.890

  0 out of 5

  Odlične Bluetooth slušalice sa baterijom koja traje i do 8h aktivnog slušanja sa aktivnim otklanjanjem vanjske buke.

  95.00 KM
 • ZVUČNICI FENTON HF5B BK 100.330 Kućno Kino

  0 out of 5

  Set od 5 zvučnika koji služe kao kućno kino max. snage 1150W.

  349.00 KM
 • HIFI SISTEM AUDIZIO REIMS COMPACT STEREO 102.313

  0 out of 5

  Odlični kućni HI FI sistem sa dva zvučnika, na koji se možete povezati preko Bluetootha, AUX kabla, USB-a pa čak i reprodukovati CD disk. Snaga 40W.

   

 • HIFI SISTEM AUDIZIO METZ MICRO BLACK 102.330

  0 out of 5

  Odlični kućni HI FI sistem sa dva zvučnika, na koji se možete povezati preko Bluetootha, AUX kabla, USB-a pa čak i reprodukovati CD disk. Snaga 30W.

   

  285.00 KM
 • ZVUČNIK SOUNDBAR AUDIZIO SB90 + SUBWOOFER 100.290

  0 out of 5

  Veoma pristupačan soundbar sistem (soundbar + wireless subwoofer) impresivne kvalitete zvuka kao i modernog, suptilnog dizajna koji će ispuniti Vašu sobu zvukom! Povežite ga sa svojim TV-om, laptopom, telefonom ili bilo kojim drugim uređajem putem jedne od nekoliko opcija povezivanja (USB, Aux, HD-ARC, ili Bluetooth konekcijom).

  313.00 KM
 • HI-FI POJAČALO Fenton AV360BT Mini Amplifier Bluetooth/SD/USB/MP3, 103.144

  0 out of 5

  2x40W Hi-Fi pojačalo Bluetooth/SD/USB/MP3 sa daljincem.

 • SUBWOOFER Aktivni HI-FI Skytronic SHFS10B

  0 out of 5

  Aktivni 10″-200W Hi Fi Subwoofer kako za home aplikacije tako i za upotrebu u clubovima, barovima, kafićima i kongresnim dvoranama.

  349.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi