Mikrofoni

 • MIKROFON SE ELECTRONICS V7 DYNAMIC S PREKIDAČEM

  0 out of 5

  SE Electronics V7 superkardioidni dinamički mikrofon sa prekidačem – odlični mikrofon korišten od strane pjevača širom svijeta, koji pruža nevjerovatno čist ton i odličnu dinamiku zvuka.

  249.00 KM
 • MIKROFON SE ELECTRONICS V7 DYNAMIC

  0 out of 5

  SE Electronics V7 superkardioidni dinamički mikrofon – odlični mikrofon korišten od strane pjevača širom svijeta, koji pruža nevjerovatno čist ton i odličnu dinamiku zvuka.

  219.00 KM
 • MIKROFON SE ELECTRONICS V3 DYNAMIC

  0 out of 5

  V3 je kardioidni vokalni mikrofon uživo koji zvuči izvrsno na bilo kojem glasu ili instrumentu. Serija V označava prvi put da je sE Electronics stvorio mikrofone posebno za upotrebu uživo. Sa sobom donose povijest proizvodnje profesionalnih mikrofona po pristupačnoj cijeni. Mikrofoni serije V imaju potpuno metalna kućišta i zakošene rešetke od opružnog čelika, unutarnja stakla od vjetra i patentirane integrirane nosače za kapsule. Nude izvrsnu kvalitetu izrade, uparen s briljantnim zvukom, vrhunskom pouzdanošću i impresivno niskom bukom pri rukovanju.

  155.00 KM
 • POWER DYNAMICS IN EAR MONITORING SISTEM PD800 UHF

  0 out of 5

  Power Dynamics in ear monitoring sistem sa UHF frekvencijom, 20 kanala, operativnog opsega do 80 metara u setu sa slušalicama, kablovima i ostalom pratećom opremom.

  599.00 KM
 • BEŽIČNI IN EAR MONITORING SISTEM NUX B7PSM

  0 out of 5

  NUX B-7PSM je bežični in-ear sistem za monitoring, s automatskim skeniranjem RF okruženja, frekvencijom emitiranja bez smetnji od 5,8 GHz i 24-bitnim / 40 kHz visokokvalitetnim Stereo audio prijenosom. Iz bilo koje pozicije, na bilo kojoj pozornici – slušajte svaki ton do detalja uz NUX B-7PSM.

  339.00 KM
 • MIKROFON BEŽ. VONYX WM55B PILOT UHF 179.202

  0 out of 5

  WM55B je bežični mikrofonski sistem koji se sastoji od bežičnog bodypack mikrofona i plug-in prijemnika koji se može spojiti izravno na pojačala, stereo uređaje, audio procesore, DJ miksete i još mnogo toga. Dizajniran za smanjenje ili uklanjanje izobličenja i neželjene buke, radi u UHF pojasu i nudi 10 različitih kanala s jednostavnim plug-and-play radom. Idealan za prezentacije i govore.

  99.00 KM
 • BEŽIČNI MIKROFONSKI SISTEM SET NUX B-3 PLUS

  0 out of 5

  Bežični sistem za mikrofon, vrlo jednostavan za uporabu; frenkvencijski opseg signala: 2.4 GHz (bez interferencije); dometa do 30 metara (open air); radi do 5 sati na baterije. Jednostavno uključite mikrofon u transmiter, koji će se sam povezati sa resiverom, koji ide u zvučnik ili miksetu. Napomena: dinamički mikrofon u setu se može koristiti i samostalno, pomoću mikrofonskog kabla.

  379.00 KM
 • SLUŠALICE SHURE SE215-K EARPHONE IN EAR

  0 out of 5

  Profesionalne slušačlice za in ear monitoring (ali pogodne i za bilo koju drugu aplikaciju) sa micro driverima i izolacijom koja otklanja 90% vanjske nepoželjne buke.

  295.00 KM 245.00 KM
 • IN EAR MONITORING SISTEM Power Dynamics PD810 UHF 179.002

  0 out of 5

  PD800 (IEM) ima vrijednost za novac, odličnog zvuka, dizajniran za scensko izvođenje i emitovanje. Koristeći najnovije UHF bežične frekvencije, muzičari se mogu slobodno kretati po bini, dok sami sebe čuju jasno i bez oštećenja sluha preko glasnih zvučnika na preklop. Komplet je opremljen LCD ekranom koji se lako čita i na prijemniku i na predajniku i dolazi sa izolovanim slušalicama. Također je moguće koristiti vlastite prilagođene slušalice. Savršeno za bubnjare, klavijaturistu, gitaristu, vokalistu i druge izvođače.

  459.00 KM
 • BEŽIČNI GITARSKI SISTEM NUX C-5RC

  0 out of 5

  NUX C5RC bežični gitarski sistem koji radi na frekvenciji 5.8 GHz, punjiv (preko USB kabla), baterija do 4h.

  339.00 KM
 • BEŽIČNI GITARSKI SISTEM NUX B-2 PLUS

  0 out of 5

  NUX B-2 PLUS je džepni bežični sistem od 2,4 GHz koji gitaristima nudi jednostavno rješenje za bežično povezivanje. Zakoračite na najnoviji NUX algoritam bežičnog prijenosa, B-2 PLUS osigurava bolju vezu u bučnom RF okruženju. Sa novododatom funkcijom automatskog isključivanja, nikada nećete morati da brinete o tome da li ćete ostaviti sistem uključen i isprazniti baterije.

  210.00 KM
 • MIKROFON SHURE BLX14E/MX53, K14 Naglavni

  0 out of 5

  Shure BLX14E/MX53 (K14  verzija) je bežični mikrofon sa bubicom u boji kože, savršen za aplikacije gdje je potreban jak, čist zvuk mikrofona ali isto tako i diskretno postavljanje, tamo gdje ne želite da se vidi da nosite mikrofon, kao što su predstave u pozorištima i slično.

  1,255.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi