NUX

 • PROCESOR MULTIEFEKT NUX CERBERUS

  0 out of 5

  Cerberus je multifunkcionalna pedala za efekte koja se može koristiti samostalno ili s metodom od 4 kabla (pogledajte shemu u opisu) i dolazi sa izvanrednim karakteristikama uključujući unutarnje usmjeravanje, IR loader, analogni overdrive & distortion i digitalne efekte.

  599.00 KM
 • POJAČALO GIT. LIREVO AC25 25W ACOUSTIC

  0 out of 5

  Combo pojačalo za akustičnu gitaru izlazne snage 25 W. Pojačalo može raditi bežično tj. na baterije a također posjeduje i ulaz sa preampom za mikrofon te bluetooth povezivanje.

  399.00 KM
 • POJAČALO ZA GIT. NUX MIGHTY PLUG 2 MP2

  0 out of 5

  Nux Mighty Plug micro pojačalo sa 13 vrsta pojačala i  19 efekata. Trajanje baterije: 3h.

   

  139.00 KM
 • PEDALA NUX NCH3 VOODOO VIBE

  0 out of 5

  Voodoo Vibe je inspirisan Dunlop® Uni-Vibe®-om zbog njegovog prekrasnog zvuka koji se lako povezuje s Hendrixovim savijenim izrazima lica u njegovim scenskim nastupima iz 60-ih.  Voodoo Vibe (NCH-3) je mini Uni-vibe pedala sa 2 različita moda, Vibe i Chorus. Možete mijenjati načine rada pritiskom i držanjem nožnog prekidača.

  139.00 KM
 • BUBNJEVI ELEKTRONSKI ALESIS DEBUT KIT

  0 out of 5

  Alesis kompletni elektronski bubnjevi sa stolicom i slušalicama sa 10 različitih setova i preko 120 zvukova.

  595.00 KM
 • PIANINO NUX NPK10 WH

  0 out of 5

  NUX NPK-10 izvrstan je izbor za sve ljubitelje klavira koji traže prijenosni klavir, s dobrom klavirskom tipkom, po izuzetno pristupačnoj cijeni. Opremljen je s 88 otežanih 3-senzorskih tipki, što pruža realan osjećaj koncertnog klavira. NUX NPK-10 je USB MIDI poveziv, sadrži AUX IN & OUT, 2 ulaza za slušalice, ulaz za priloženu sustain pedalu, te ulaz za dodatnu 3-pedalnu jedinicu.

   

  825.00 KM
 • PEDALA NUX NRV3 DAMP REVERB

  0 out of 5

  Bilo da ste obožavatelj klasičnog spring reverba, ljubitelj studijskih zvukova ili kreator ambijentalne zvučne slike u potrazi za novim zvučnim teksturama, NUX NRV-3 DAMP Reverb nudi tri različite vrste efekata koji čine da sve zvuči muzikalno i lijepo. Plate reverb je inspiriran EMT 140, koji je koristio metalnu ploču obješenu na čelični okvir koji je mogao proizvesti odjeke slične onima koji se čuju u akustičnoj sobi; poznati studijski reverb na klasičnim snimkama.

  135.00 KM
 • PEDALA NUX NCH4 UKIYO-E CHORUS

  0 out of 5

  NUX NCH-4 UKIYO-E Chorus je mini chorus gitarska pedala s 3 različita modela chorusa, uključujući ST Chorus, SCH-1 i CE-1. Old-school Analog Chorus uvijek je bio topao, ali je trebao dinamičan osjećaj i bez neželjenih prizvuka. NUX-ova najsuvremenija DSP tehnologija daje savršenu kombinaciju oba svijeta: analognog i digitalnog. Kako bi postigli sve dobre karakteristike UKIYO-E Chorusa, kreatori su morali razviti algoritam koji kopira principe BBD čipova – ključnih komponenti Analog Chorus efekata. Aktivna niska frekvencija UKIYO-E daje tradicionalni analogni chorus ton koji pronicljivo uho očekuje od prave analogne chorus pedale. Sposobnost proizvodnje dinamičnog tona i eliminacije neželjene buke stavlja UKIYO-E u potpuno odvojenu kategoriju od jeftinih analognih pedala.

  135.00 KM
 • BEŽIČNI IN EAR MONITORING SISTEM NUX B7PSM

  0 out of 5

  NUX B-7PSM je bežični in-ear sistem za monitoring, s automatskim skeniranjem RF okruženja, frekvencijom emitiranja bez smetnji od 5,8 GHz i 24-bitnim / 40 kHz visokokvalitetnim Stereo audio prijenosom. Iz bilo koje pozicije, na bilo kojoj pozornici – slušajte svaki ton do detalja uz NUX B-7PSM.

  339.00 KM
 • PEDALA NUX NTU3 FLOW TUNE PINK

  0 out of 5

  Super tačan mini štimer sa opcijom monitoringa u toku sviranja. Vrlo čvrsta i kvalitetna izrada.

  99.00 KM
 • POJAČALO ZA GIT. NUX GP1 GUITAR PLUG

  0 out of 5

  Nux GP-1 gitarsko pojačalo za slušalice. Classic British Distortion. AUX IN priključak olakšava vježbanje zajedno s vašim audio player-om. Dvije AAA baterije daju više od 40 sati neprekidne reprodukcije.

   

  39.00 KM
 • PROCESOR NUX MG400 MULTIEFEKT

  0 out of 5

  Novi NUX MG400 gitarski procesor sa ugrađenim simulacijama, kabinetima, pojačalima, looperom i audio interfaceom.

  465.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi