OZVUČENJE Power Dynamics PDV240 BC65 Crni Bt USB Mp3
-5%

OZVUČENJE Power Dynamics PDV240 BC65 Crni Bt USB Mp3

1,257.00 KM 1,199.00 KM

Vrhunski set zvučnika za komercijalne i ugostiteljske objekte ali i za instalacije u Vašem domu. Zvučnici su posebno dobri za vanjsku upotrebu, budući da imaju IPX5 rejting i otproni su na vanjske uticaje.

 

 

  • Opis
  • Brand

Opis

Power Dynamics visokokvalitetna BC serija nudi kompatibilnost sa 100V linijskim i 8 ohmskim sistemom sa jednostavnim odabirom prekidača za napajanje.

Svi modeli su IP56 ocijenjeni za primjenu na otvorenom. Rešetke i nosači su napravljeni od aluminijuma za brodove i obojeni dugotrajnim industrijskim čvrstim prahom kako bi izdržali oštra okruženja.

Idealno za vanjske događaje, bazene, terase, vrtne površine ali i za unutrašnju upotrebu.

DDA1293 – 4 zone mikser pojačalo Bluetooth audio PA pozadinski muzički sistem 100V Ohm 240W

PDV serija pojačala je niz potpuno opremljenih mikser pojačala velike snage sa 4 zonska izlaza, svaki sa zasebnim kontrolama jačine zvuka u 6 koraka. Ova serija pojačala ima ugrađeni MP3 modul sa USB i SD utorom za karticu, FM tjuner i interni Bluetooth prijemnik.

Ova serija pojačala je pogodna za primjenu u banci, gradskoj vijećnici, supermarketu, školi, hotelu, restoranu, trgovačkom centru ili bilo kojem drugom javnom ili komercijalnom prostoru.

Brand

POWER DYNAMICS

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Otkaži

Pozovi