OZVUČENJE Power Dynamics PDV240 BC65 Crni Bt USB Mp3
-5%

OZVUČENJE Power Dynamics PDV240 BC65 Crni Bt USB Mp3

1,257.00 KM 1,199.00 KM

Vrhunski set zvučnika za komercijalne i ugostiteljske objekte ali i za instalacije u Vašem domu. Zvučnici su posebno dobri za vanjsku upotrebu, budući da imaju IPX5 rejting i otproni su na vanjske uticaje.

 

 

  • Opis
  • Brand

Opis

Power Dynamics visokokvalitetna BC serija nudi kompatibilnost sa 100V linijskim i 8 ohmskim sistemom sa jednostavnim odabirom prekidača za napajanje.

Svi modeli su IP56 ocijenjeni za primjenu na otvorenom. Rešetke i nosači su napravljeni od aluminijuma za brodove i obojeni dugotrajnim industrijskim čvrstim prahom kako bi izdržali oštra okruženja.

Idealno za vanjske događaje, bazene, terase, vrtne površine ali i za unutrašnju upotrebu.

DDA1293 – 4 zone mikser pojačalo Bluetooth audio PA pozadinski muzički sistem 100V Ohm 240W

PDV serija pojačala je niz potpuno opremljenih mikser pojačala velike snage sa 4 zonska izlaza, svaki sa zasebnim kontrolama jačine zvuka u 6 koraka. Ova serija pojačala ima ugrađeni MP3 modul sa USB i SD utorom za karticu, FM tjuner i interni Bluetooth prijemnik.

Ova serija pojačala je pogodna za primjenu u banci, gradskoj vijećnici, supermarketu, školi, hotelu, restoranu, trgovačkom centru ili bilo kojem drugom javnom ili komercijalnom prostoru.

Brand

POWER DYNAMICS

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi